De reis naar Zwitserland

Van begin mei tot eind oktober organiseren wij busreizen van Nederland naar Graubünden. De bus vertrekt vanuit Arnhem en Breda en rijdt door tot aan de voordeur van Hotel Gürgaletsch.In de winter werek wij samen met Allegra Engadina carreisen.  In het zomerseizoen werken wij samen met swisstravels.nl en het busbedrijf "de Scheldestroom". Op ons weblog kan je er meer over lezen.

Bekijk hier de busdata voor het zomerseizoen 2016

A.s winter kan je ook met de bus naar ons toekomen. Bekijk hier de busdata voor de winter 2015/16

 

 

De vertrektijd uit Breda is 8:30 uur,  De bus vertrekt vanaf de Stationslaan vlak bij het station.

In Arnhem arriveert de bus bij de Amsterdamse weg vlakbij het station om 9:45 uur en vertrekt daar om uiterlijk 10:00  uur.

Op de terugreis is de bus om ±17.00 uur in Arnhem terug en om ±18:30 uur in Breda.

Noodnummer van de bus: 0031-164674599

 

 

Met de trein

Door onze samenwerking met de treinreiswinkel kan je een retour vanaf elk gewenst station in nederland tot aan Tschiertschen boeken voor  €216,- p.p. Deze prijs is alleen geldig als je ook het verblijf via hen boekt. Kinderen tot 14 jaar reizen gratis mee met hun ouders. Voor het verblijf hanteerd de treinreiswinkel dezelfde prijzen als wij . Je kan het ook helemaal aan ons overlaten. Wij boeken trein en verblijf en jij ontvangt de bevestiging van de treinreiswinkel.

Met de auto

Vanuit Nederland via Venlo over de Links-Rheinische Autobahn (61) richting Koblenz, bij Mannheim richting Karlsruhe en Basel (5) naar de grens. Dan via Zurich (de nieuwe westelijke rondweg verkort de reistijd aanzienlijk) over de A3 en A13 naar Chur en afslag Chur-Süd. Volg daarna de borden naar Tschiertschen.

Vanuit Nederland via Arnhem (A12) en Oberhausen (3) naar Basel, Zurich en Chur en de afslag Chur-Süd. Rijden via Stuttgart-Ulm-Memmingen-Bregenz (Autobahn 8, 7 en 96) kan ook. Deze weg is bochtiger en kent meer heuvels. Net na Bregenz (Oostenrijk) staat Chur al aangegeven, volg de route richting Chur neem de afslag Chur- Süd. Volg daarna de borden. Alleen de laatste 16 kilometer rij je echt in de bergen. Denk aan het extra vignet voor Oostenrijk.